More Website Templates @ TemplateMonster.com - January28, 2013!

Велопоход 2015 – Галерия от събитието

Под надслов „Спорт край Тунджа” стартира едно незабравимо лято, посветено на активния и природосъобразен начин на живот.

Началото беше поставено с ежегодния „Велопоход сред природата“, организиран с изключителното съдействие на „Румика-90“ ЕООД.

В ранната утрин на 31 май, 2015 г., велопоходът стартира от  с.Маломирово /Екоцентър Румика/, като в него се включиха множество представители и приятели на Екоцентъра. Всички участници получиха „цветни“ подаръци – тениски и шапки. Финалът беше отново пред сградата на хотела. Там участниците бяха посрещнати от екипа на РумиКа. Следобедът премина с пикник и разнообразни игри в спортно развлекателния комплекс в Екоцентър „РумиКа“. Екипът на комплекса ги запозна на място с устойчивите възобновяеми решения, внедрени в Екоцентъра, като им предложи едно незабравимо изживяване, демонстрирайки съчетание между природосъобразния начин на живот с научно-техническите постижения.

За пръв път тази година в това спортно мероприятие взеха участие и финишираха  най-малките ентусиасти, считано от първото му провеждане (2013 г.) до настоящия момент. Три млади дами на 11, 12 и 14 години се справиха вдъхновяващо с 25- километровия маршрут.

3
« 1 на 19 »